CHP'li İBB milletin kaynaklarını çöpe attı! Metro için açılan tüneli kapattılar
İstanbul, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğu günden beri tel tel dökülüyor. İmamoğlu, seçim vaatlerinin hiçbirisini yerine getirmediği gibi varolan projeleri de engelleme ve durdurma yolunu seçiyor. CHP'li İBB yönetimi, AK Parti döneminde Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı için açılan tünel ve şaftları kapatmaya devam ederken, kamyonlar bugün de metro hattı için açılan çukurları toprakla doldurdu.
CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyüksehir Belediyesi'nin skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AK Parti döneminde Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı için açılan tünel ve şaftlarının doldurulması işlemine devam ediyor.

CHP'li İBB yönetimi, Sancaktepe Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı İnşaat Alanı'na kamyonlar gönderdi. Kamyonlar; metro hattı için açılan çukurları toprakla doldurmaya devam etti.

GÖKSU: CHP'NİN MİSYONU MİLLETE HİZMET DEĞİL İSTİKAMET BELİRLEMEK
İBB yönetimi tarafından hafriyatla doldurulmaya devam eden metro hattındaki kapatma çalışmalarına İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, "İşte CHP'li İBB çalışıyor. Metro hattının inşaatını kapatıyor. CHP'nin bu ülkedeki misyonu millete hizmet değil, millete istikamet belirlemek" dedi.





