Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde kitre bebek vurgunu! Sıfırı 3 bin TL tamiri 11.500
Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 11 bin 500 liraya tamir ettirdiği Kitre bebeği, sıfırdan 3 bin liraya yaptırdı.
Başkanı Mansur Yavaş'ın, Beypazarı Müzesi için her biri 11 bin 500 TL'ye tamiratını yaptırdığı Kitre bebekler yeniden gündemde. Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, tamirine 11.500 lira ödenen Kitre bebeğin en kalitelisinin, sıfırdan 3 bin TL'ye yapılabileceğini kanıtladı.

Çamlıdere'ye yapılan müze için bir bebek siparişi verdiğini anlatan Başkan Hazım Caner Can şunları söyledi: Yaptırdığımız bebek el yapımı, ustalık ve zanaatkârlık işi bie eser oldu. Takısı, pabucu, herşeyi orijinal. Kitre bebek ustası Hürrem Melek Tulçu. Müzelerimdeki tüm eserleri bu usta yaptı.






