Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin yeni gelişme! Bir şüpheli gözaltına alındı
Son dakika haberi... Diyarbakır'da maket uçakla yapılan terör saldırısına yönelik bir şüpheli gözaltına alındı. Saldırının hemen ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ''Diyarbakır'da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur.'' ifadelerini kullanmıştı.
Diyarbakır'da maket uçakla yapılan terör saldırısına yönelik bir şüpheli gözaltına alındı.
NE OLMUŞTU?
Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nde şiddetli patlama meydana geldi. Bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısında can kaybı yaşanmadı.

BAKAN SOYLU DUYURMUŞTU
Saldırıya ilişkin Twitter'dan açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '' Diyarbakır'da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur.'' ifadelerini kullandı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: HERHANGİ BİR HASAR YOK
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''Diyarbakır'da bulunan 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığımıza 00:30 civarında maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuştur. Üssümüzde herhangi bir hasar ve zaiyat meydana gelmemiştir. Üssümüzde gerekli fiziki tedbirler alınmıştır.'' denildi.





