Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan rezil oldu! Aşı provokasyonu elinde patladı
CHP yandaşı ve Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, aşı konusunda Türkiye'yi karalamaya çalışırken rezil oldu. Barış Atay'ın bir tweetini kaynak gösterip, Türkiye'de aşı yetersizliğine vurgu yapmaya çalışan Arslan program konuklarından bu konuda aradığı desteği bulamadı.
Birçok ülkeyi geride bıran Türkiye, sağlık altyapısı yatırımları ve yeterli sağlık çalışanı istihdamının etkisiyle, koronavirüs aşılarını kısa sürede vatandaşlara uygulanıyor.

15 MİLYONU GEÇTİ
Türkiye'nin dört bir yanında, en ücra köylere kadar dağıtımı yapılan aşıların uygulamaları devam ederken, uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 15 milyonu geçti.

Türkiye'nin bu başarılarına rağmen muhalefet cephesinden eleştiriler gelmeye devam ediyor.
Dün de Halk TV'de, Medya Mahallesi'nin sunucusu Ayşenur Arslan, konuklarıyla Türkiye'deki aşılama çalışmalarını değerlendirdi.
Hükümetin aşılama çalışmalarını eleştirmeye çalışan Arslan, Barış Atay'ın bir tweet'ini kaynak gösterip, Türkiye'de aşı yetersizliğine vurgu yapmaya çalıştı.







