Kuru fasulyeye 2 damla ekleyin: Hem lezzeti arşa çıksın hem gaz yapmasın
Kuru fasulye, Türk mutfağının en sevilen ve vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak bu nefis yemeği pişirirken adım adım ilerlemek, kusursuz bir sonuç elde etmek için bazı önemli detaylara dikkat etmek gerekiyor. İşte kuru fasulyeyi mükemmel kılan o önemli püf noktalardan biri...
- Giriş Tarihi: 13:42 | 17.04.2024
- Güncelleme Tarihi: 13:42 | 17.04.2024
Kuru fasulye pişirme sürecinde lezzetin anahtarı, doğru malzeme seçimi ve özenli hazırlıkla başlar. Fasulyelerinizi önceden ıslatmak, onların daha yumuşak ve lezzetli olmasını sağlar. Ardından, pişirme işlemine başlarken unutulmaması gereken bir detay var: limon suyu. Birçok deneyimli aşçı, kuru fasulyenin pişme sürecinin sonunda, tam kıvamına geldiğinde yaklaşık olarak 2 damla limon suyunun eklenmesini önerir.