Kuru fasulyeye 2 damla ekleyin: Hem lezzeti arşa çıksın hem gaz yapmasın

Kuru fasulye, Türk mutfağının en sevilen ve vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak bu nefis yemeği pişirirken adım adım ilerlemek, kusursuz bir sonuç elde etmek için bazı önemli detaylara dikkat etmek gerekiyor. İşte kuru fasulyeyi mükemmel kılan o önemli püf noktalardan biri...

Kuru fasulye pişirme sürecinde lezzetin anahtarı, doğru malzeme seçimi ve özenli hazırlıkla başlar. Fasulyelerinizi önceden ıslatmak, onların daha yumuşak ve lezzetli olmasını sağlar. Ardından, pişirme işlemine başlarken unutulmaması gereken bir detay var: limon suyu. Birçok deneyimli aşçı, kuru fasulyenin pişme sürecinin sonunda, tam kıvamına geldiğinde yaklaşık olarak 2 damla limon suyunun eklenmesini önerir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.