A HABER GALERİ
15 saatte pişiyor! 'Hayvanın en hareketli yeri'
Gastronomi kentlerden Kayseri'de mantı, pastırma, sucuk ve çeşit çeşit hamur işlerinin yanında unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerden olan ve sığırın kuyruğundan yapılan "pöç" sofraları süslüyor.
Giriş Tarihi: 17.09.2019 15:02
Güncelleme Tarihi: 17.09.2019 15:02
- 1
- 14
15 saatte pişiyor! 'Hayvanın en hareketli yeri'
- 2
- 14
15 saatte pişiyor! 'Hayvanın en hareketli yeri'
- 3
- 14
15 saatte pişiyor! 'Hayvanın en hareketli yeri'
- 4
- 14
15 saatte pişiyor! 'Hayvanın en hareketli yeri'
- 5
- 14
15 saatte pişiyor! 'Hayvanın en hareketli yeri'