Batman'da korku dolu anlar! Öğrencisinin hayatını "Heimlich" manevrası ile kurtardı

Batman'da korku dolu anlar! Öğrencisinin hayatını "Heimlich" manevrası ile kurtardı

Korku dolu o anlar Batman’da bir okulda yaşandı. Nefes borusuna simit kaçan öğrenci, öğretmeni tarafından "Heimlich" manevrası ile kurtarıldı. Öğretmenin Heimlich manevrası ile müdahale anları okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

Batman Borsa İstanbul Ortaokulunda teneffüste yediği simit soluk borusuna kaçan bir öğrenci nefessiz kaldı.

Batman'da korku dolu anlar! Öğrencisinin hayatını "Heimlich" manevrası ile kurtardı - 1

Bu sırada koridorda bulunan İlköğretim Matematik Öğretmeni Levent Döndü, öğrencisinin boğazını sıktığını ve nefessiz kalarak kıvrandığını fark etti. Döndü, "Heimlich" manevrası ile öğrencisine müdahale etti.

Batman'da korku dolu anlar! Öğrencisinin hayatını "Heimlich" manevrası ile kurtardı - 2

Öğrenci, öğretmeninin müdahalesi ile yeniden nefes almaya başladı. Döndü, aldığı ilk yardım eğitimi sayesinde öğrencisini hayata döndürmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Batman'da korku dolu anlar! Öğrencisinin hayatını "Heimlich" manevrası ile kurtardı - 3

Öğretmenin Heimlich manevrası ile müdahale anları okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin