Ece Erken ilk kez konuştu: Keşke ben ölseydim! Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi planlı mıydı?
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Eşinin ölümünün ardından ve gözyaşlarına hakim olamayan Erken ''Son nefesimi yanında vereceğim. Keşke ben ölseydim. Hala inanamıyorum...' ifadelerini kullandı. Eşinin 65 bin lira için öldürüldüğü iddialarına ilişkin Erken 'Bu iş planlı. Bu işin arkasında kimler var.' dedi.
Ünlü sunucu Ece Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 ocak'ta Yeşilköy'deki restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Polis, şüphelileri belirledi. İlk olarak 2 kişi gözaltına alındı. Soruşturmanın devamında 19 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda "Kasten Öldürme" eylemini gerçekleştirdiği belirlenen Drek Ali olarak bilinen Ali Yasak'ın yeğenleri Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı.

ECE ERKEN'DEN ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN YENİ AÇIKLAMA
Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ederken Ece Erken'den eşinin öldürülmesine ilişkin yeni açıklama geldi.






