Bursa’da kayıp sanılıyordu! Jandarmayla kendini aradı

Bursa’da kayıp sanılıyordu! Jandarmayla kendini aradı

Bursa İnegöl’de arama jandarma ekipleri, ormanda kaybolan şahsı, kayıp şahısla beraber aradılar. Başka birini aradıklarını düşünen şahıs “Ben buradayım.” deyince ekipler şaşkına döndü.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kırsal Çayyaka mahallesinde jandarma Komutanlığı, İNDAK ile UMKE ekipleri ormanda birinin kaybolduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

Gece alkolün etkisiyle arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana giden Beyhan Mutlu'nun (50) kaybolduğunu öğrenen ekipler harekete geçti.

Bursa’da kayıp sanılıyordu! Jandarmayla kendini aradı - 1

VATANDAŞLAR DA SEFERBER OLDU

Ormanlık alanda başlayan çalışmalara mahalle ve bölge sakinleri de dahil oldu. Bir süre sonra ekipler, kayıp şahsın ismi ile seslenme başladılar.

Bursa’da kayıp sanılıyordu! Jandarmayla kendini aradı - 2

"BEN BURADAYIM"

Kayıp Beyhan Mutlu (50), isminin yüksek sesle söylediğini duyunca ekiplere kayıp şahsın isim ve soyadını sordu.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin