Zeynep Şenpınar cinayetinde şok detay! 25 dakika müdahale edilmesine izin vermemiş
Muğla’nın Menteşe ilçesinin Kötekli Mahallesi’nde 25 yaşındaki Zeynep Şenpınar’ı dövdükten sonra öldüren 26 yaşındaki boksör Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında savcılık tarafından hazırlanan iddianamede yer alan ve insanı ürperten korkunç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianameye göre, tutuklu sanık hakkında "beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açılmıştı. Muğla Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan sanık Kemaloğlu, 8 Ekim'de hakim karşısına çıkacak.

112 GÖREVLİLERİNİN İFADELERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ…
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan İddianamede yer alan bilgilere zanlı ilk olarak saat 6.59'da 112'yi arayarak, "Ölü var" şeklinde 3 görüşme yaptı. İlk ihbardan 4 dakika sonra saat olay yerine gelen 112 ekibi ve polislere olayda kullandığı bıçakla saldıran Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ekipler geldiğinde hala hayatta olan Zeynep Şenpınar'a 25 dakika boyunca ekiplerin müdahalesine izin vermediği ortaya çıktı.

İNLEME SESLERİ...
Cinayetle ilgili ifade veren 7 polis ve 112 görevlisi komuta merkezine ilk ihbar ulaştığında, zanlı ile telefonda konuşurken hala hayatta olan Şenpınar'ın inleme sesini duyduklarını ifade ettiler.








