Özel kreşte skandal! 2 yaşındaki bebeğe uyku odasında işkence

Antalya Muratpaşa’da Buse-Onur Altıparmak çiftinin iki yaşındaki bebekleri iddiaya göre kreşte akran zorbalığına uğradı. Uyku odasında kendisinden yaşça büyük iki çocuk tarafından darp edilen ve ısırılan bebeğin yüzünde yara izi, morluk, burnunda ve kulaklarında ise kan lekelerini fark eden aile, kreşe dava açtı. Korkunç olayın kamera görüntüleri de ortaya çıktı.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki özel bir kreşte 2 yaşındaki bebek, uyku odasında iki çocuk tarafından darp edildi. Aile, kreşin güvenlik kameralarınca kaydedilen olay nedeniyle şikayetçi oldu.
Anne Buse Altıparmak, kızını 28 Mart sabah saatlerinde Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki özel kreşe bıraktıktan sonra işine gitti.
Antalya'daki özel kreşte 2 yaşındaki bebeğe işkence (AA)
KULAKLARINDA KAN LEKESİ!
Kreş yönetiminden öğle saatlerinde "kızının yemekhanede başka bir çocuk tarafından ısırıldığı" söylenerek aranması üzerine çocuğunun yanına giden Altıparmak, bebeğinin yüzünde yara izi, morluk, burnunda ve kulaklarında ise kan lekeleri olduğunu fark etti. Buse Altıparmak, eşi Onur Altıparmak ile kızını hastaneye götürdü. Çift daha sonra savcılık talebiyle ulaştıkları güvenlik kamerası görüntülerinde, bebeklerinin kreşteki yaşı daha büyük iki çocuk tarafından darp edildiğini gördü. Altıparmak çifti konuyla ilgili kreş ve olayda sorumluluğu bulunan kişiler hakkında şikayetçi oldu.
Antalya'daki özel kreşte 2 yaşındaki bebeğe işkence (AA)
"BASİT BİR ISIRMA DEĞİL"
Buse Altıparmak, kreşten kendisini arayarak kızının yemekhanede başka bir çocuk tarafından ısırıldığını, durumunun iyi olduğunu söylediklerini anlattı.



