A Haber yılbaşında Cudi - Gabar - Bestler Dereler üçgeninde Mehmetçik ile birlikte! İşte operasyonda ele geçen silahlar
2023 yılı tüm Türkiye’de coşku ile kutlanırken A Haber, her zaman olduğu gibi yeni yılı kahraman Mehmetçik ile geçirdi. A Haber İstanbul - Yurt Haber Müdürü Kerim Ulak, Şırnak Cudi'de Mehmetçiğin nabzını tuttu. Komando andının okunması ardından askerimizin son olarak Cudi’de 7 PKK’lıyı öldürdüğü yerde ele geçirdiği silahlar teke tek gösterildi.
A Haber, yılbaşını Cudi - Gabar - Bestler Dereler üçgeninde Mehmetçik ile birlikte geçirdi.

KOMANDO ANDI OKUNDU
Programın açılışına Mehmetçik, "Korku nedir bilmeyiz" komando andı ile tüyleri diken diken etti.
"BU ASLAN PARÇALARINI ÖPÜYORUZ"
Konmanda andı okunduktan sonra "Satır Arası" programında bulunan ve duygu patlaması yaşayan Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın'dan "Bu aslan parçalarını öpüyoruz" sesi yükseldi.

ASKERİN MORALİ ÇOK YÜKSEK
Terör ile mücadelede PKK'ya ağır darbe indiren Mehmetçiğin moralinin yüksek seviyede olduğu gözlendi.
Karamanlar diyarı Şırnak Çakırsöğüt Komando Tugay Komutanlığında Jandarma Komando Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Tayfun Çelikler, icra edilen operasyonlar hakkında harita üzerinde bilgi verdi.









