CHP yurt eylemine öğrenci taşıdı! CHP gençler üzerinden neyi hedefliyor?
Cumhuriyet Halk Partisi, yurtlar üzerinden yeni bir algı çalışması başlattı. İzmir'de yurt bulamadıkları gerekçesiyle parkta eylem yapan yaklaşık 20 kişi Katip Çelebi Üniversitesi'nin önüne seçim aracıyla getirildi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Gelişmeleri A Haber muhabiri Sefer Ayçe’nin konuğu olan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili değerlendirdi.
Buraya getirilen grup CHP aracıyla buraya geldiklerini ve CHP Gençlik Kolları'nda olduklarını kabul ettiler. İzmir'de valiliğin de devreye girmesiyle 20 bin yatak kapasitesi oluşturuldu ve sorunların çözümü için gereken adım atıldı.

Şu anda İzmir'de üniversiteler açık değil sadece Katip Çelebi Üniversite eğitime başladı. Şu anda İzmir'de barınma sorunu yok. Şu anda her öğrenci için de talep karşılandı.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı olan Dilaver Kişili'nin açıklamaları:
"Burada yine bir klasik CHP eylemi, söylemi ve zihniyetini görüyoruz. Maalesef yaşanan olaylar sonrasında CHP durumu provoke etmek adına öğrencileri kullanarak öğrenciler üzerinden siyaset yapma işine girdi.





