Başsavcılık açıkladı: TFF VAR odasında inceleme yapılmadı

Başsavcılık açıkladı: TFF VAR odasında inceleme yapılmadı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada, "MHK Başkanı ve diğer bir kısım şüpheliler hakkında yürütülen soruşturma kapsamında TFF Riva Tesisleri'nde bulunan VAR odasında ve VAR kayıtlarında herhangi bir inceleme yaptırılmamıştır." ifadeleri yer aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı ve diğer bazı şüpheliler hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva Tesisleri'nde bulunan VAR odası ve VAR kayıtlarında herhangi bir inceleme yaptırılmadığı bildirildi.

Açıklamada, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından MHK Başkanı ve diğer bir kısım şüpheliler hakkında yürütülen soruşturma kapsamında TFF Riva Tesisleri'nde bulunan VAR odasında ve VAR kayıtlarında herhangi bir inceleme yaptırılmamıştır. Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri yer aldı.

TFF: "İNCELEME GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce "Evrakta Sahtecilik" suçundan gözaltına alınmıştı. TFF bugün yürütülen soruşturma kapsamında Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında inceleme gerçekleştirildiğini belirterek, bazı dijital materyallerin önceden silindiği ve emniyet ekiplerince geri getirildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin