CHP'li Bülent Tezcan: Kurultayda değişim çıkar! En güçlü aday Özgür Özel...
CHP'de Ekrem İmamoğlu tarafından Kılıçdaroğlu'na karşı düzenlenen "darbe" toplantısında yer alan CHP'li Bülent Tezcan partideki kurultaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Seçimlerden önce Kılıçdaroğlu tarafından bakanlık sözü verilen Tezcan "Kurultaydan değişim çıkar. En güçlü aday Özgür Özel." ifadelerini kullandı.
14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yaşadığı ağır hezimetin ardından istifaya yanaşmayan ve faturayı MYK üyeleri ile danışmanlarına kesen Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamalarla "yola devam" mesajı vermeye devam ediyor.

İMAMOĞLU'NDAN DARBE TOPLANTISI
Seçimlerdeki mağlubiyet sonrası CHP içinde artan değişim hareketinde Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ön plana çıkarken, İmamoğlu'nun düzenlediği Zoom toplantısı siyaset gündemine bomba gibi düşmüştü. Adeta Kılıçdaroğlu'na karşı darbe toplantısını andıran toplantıda CHP'nin önde gelen isimleri de yer aldı.

ÖZGÜR ÖZEL: ADAYLIĞA ARTIK DAHA FAZLA YAKINIM
Diğer yandan adaylık konusunda yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Özgür Özel de çıkışlarına devam ederken Özel "CHP Genel Başkanlığı'na aday olacak mısınız?" sorusuna verdiği yanıtta, "Yaşadığımız süreç beni adaylığa o günden daha fazla yaklaştırdı. Bu işin sonunda bir adaylık olursa da o özgüvenim, inancım, kararlılığım var" dedi.




