Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 14-28 Mayıs seçimlerine yönelik itiraf: Kazanamamanın getirdiği ciddi bir travma oldu
Seçimlerde yaşadığı ağır hezimet sonrası tam 12 gün sonra kameralar karşısına çıkabilen Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı "Yaşadığımız mağlubiyet ağır bir yenilgi değildi" açıklamasıyla gündem olurken seçimlere yönelik yeni açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu kazanacaklarına çok inandıklarını söylerken "Kaybedince bunun getirdiği ciddi bir travma oldu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu yaşanan hayal kırıklığını kronik hale getirmenin doğru olmadığını ifade ederken "Bir nehri yüzdük kıyısına kadar geldik ama çıkamadık." diyerek "göreve devam" sinyali verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yaşamış oldukları büyük hezimetin ardından tam 12 gün sonra kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

"ANKET FİRMALARI KAZANACAĞIMIZI SÖYLÜYORDU"
Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada "Tabi biz kazanacağımıza inanıyorduk sadece biz değil neredeyse bütün anket firmaları kazanacağımızı söylüyordu biz de kazanacağımıza inanıyorduk." ifadelerini kullandı.

"AĞIR BİR YENİLGİ DEĞİL"
Kılıçdaroğlu seçimlerde yaşadıkları hezimete ilişkin yaptığı açıklamada "Ortaya çıkan tabloyu ağır yenilgi olarak kabul etmek doğru değil." ifadelerini kullandı.





