Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ilk paylaşım

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ilk paylaşım

Son dakika haberi | Dışişleri Bakanı olarak göreve atanan eski Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Fidan, paylaşımında yerine atanan İbrahim Kalın'a görevi devrettiğini ifade ederken; Dışişleri Bakanlığı görevi için ise Başkan Erdoğan'a teşekkür etti.

Dışişleri Bakanı olarak göreve atanan eski Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Fidan, paylaşımında yerine atanan İbrahim Kalın'a görevi devrettiğini ifade ederken; Dışişleri Bakanlığı görevi için ise Başkan Erdoğan'a teşekkür etti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ilk paylaşım - 1

İşte Hakan Fidan'ın o paylaşımı
Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini kardeşim İbrahim Kalın'a devrettim. Dışişleri Bakanlığı görevini tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Köklü geleneğe sahip Hariciye Teşkilatımızla milli dış politika vizyonumuzu daha da geliştireceğiz.

İNGİLİZ İSTİHBARAT SERVİSİ BAŞKANI RICHARD MOORE'DAN SKANDAL HATA
Sosyal medya hesabı kullanmadığı bilinen Hakan Fidan'ı ilginç bir isim tebrik etti. Ocak 2014 ile Aralık 2017 arasında İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi görevini yürüten İngiliz İstihbarat Servisi MI6 Başkanı Richard Moore Hakan Fidan ismine açılan sahte bir hesabı tebrik etti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ilk paylaşım - 2

SAHTE HAKAN FİDAN HESABINI TEBRİK ETTİ
MI6 Başkanı Moore Türkiye yaptığı Twitter paylaşımında, "Dost ve eski meslektaşıma yeni görevinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun, bakanım!" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ilk paylaşım - 3

HATASINI DÜZELTTİ: UTANÇ VERİCİ
Moore, yaptığı bir sonraki paylaşımda, "Hay aksi, bu utanç verici! ama hesap bir parodi olsa bile iyi dileklerim gerçek!" ifadesine yer verdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ilk paylaşım - 4

Yeni bir paylaşım yapan Moore, daha önce Hakan Fidan'ı Dışişleri Bakanı olduğu için tebrik ettiği paylaşımında Fidan adına açılan sahte bir hesabı etiketlemesine işaret ederek, "Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanarak." notunu düştü.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin