Son dakika: Ege Denizi'nde düzensiz göçmenlere Yunan zulmü! Türkiye görüntüleri paylaştı

Son dakika: Ege Denizi'nde düzensiz göçmenlere Yunan zulmü! Türkiye görüntüleri paylaştı

Son dakika haberi... Düzensiz göçmenleri Ege Denizi'nde Türk kara sularına iten Yunan tarafı İHA ile böyle görüntülendi. Milli Savunma Bakanlığı o anların görüntülerini de paylaştı.

Yunanistan'ın düzensiz göçmenlere yönelik zulmü devam ediyor. Ege Denizi'nde Yunanistan'ın 2 adet mülteci botunu Türk kara sularına ittiği tespit edildi.

Son dakika: Ege Denizi'nde düzensiz göçmenlere Yunan zulmü! Türkiye görüntüleri paylaştı - 1

İHA ile görüntülenen anlar sonrası Milli Savunma Bakanlığı da konuyla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan göçmenler Türkiye tarafından kurtarıldı. MSB açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Son dakika: Ege Denizi'nde düzensiz göçmenlere Yunan zulmü! Türkiye görüntüleri paylaştı - 2

Ege Denizi'nin Çeşme batısında, 29 Temmuz 2022 tarihinde Yunanistan'a ait P-930 sahil güvenlik botu tarafından 2 adet mülteci botu ile düzensiz göçmenlerin Türk kara sularına itildiği Deniz Kuvvetlerimize ait İHA ile tespit edildi.

Son dakika: Ege Denizi'nde düzensiz göçmenlere Yunan zulmü! Türkiye görüntüleri paylaştı - 3

Durum ivedilikle Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek düzensiz göçmenlerin Sahil Güvenlik unsurları tarafından kurtarılması sağlandı.

Son dakika: Ege Denizi'nde düzensiz göçmenlere Yunan zulmü! Türkiye görüntüleri paylaştı - 4

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin