Son dakika: Türkiye Barolar Birliği'nde skandal görüntüler! DHKP-C marşı söylediler: Vurun kardaşlar vurun
Son dakika haberine göre Türkiye Barolar Birliği Başkanı seçilen Erinç Sağkan'ın başkanlığını kutlamak için Baro binasında toplanan avukatlar, hep birlikte DHKP-C yanlısı Grup Yorum'un seslendirdiği ''Gündoğdu Marşı''ını söyledi. Sağkan'ı kutlyan kalabalık, 'Vurun kardaşlar vurun' naraları attı. Öte Ramiz Erinç Sağkan'ın geçmişi skandaldan geçilmiyor. Sağkan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı hedef almıştı ve terör örgütü üyesi Helin Bölek'e destek çıkıp Gezi Parkı ihanetini savunmuştu.
Türkiye Barolar Birliği'nin problematik adayının başkan seçilmesinin ardından TBB koridorlarında ''vurun kardaşlar vurun'' sesleri yükseldi.

TERÖRİST İÇİN ÜZGÜNMÜŞ!
Erinç Sağkan'ın geçen yıl yaptığı paylaşımda, terör örgütü DHKP-C üyeliğinden 2016'da tutuklanan ve açlık orucuna başlaması sonucu Kasım 2019'da tahliye edildikten sonra evinde ölen Helin Bölek için üzüntülerini dile getirdiği görüldü.

GRUP YORUM'UN GÜNDOĞDU'SUNU SÖYLEDİLER
TBB Başkanı seçilen Erinç Sağkan'ın başkanlığını kutlamak için Baro binasında toplanan avukatlar, hep birlikte DHKP-C yanlısı Grup Yorum'un orijinalini alıp bir propaganda unsuruna dönüştürmek için değiştirdiği, ''Gündoğdu Marşı''ının Grup Yorum versiyonunu söyledi.










