Adana'da Türk bayrağına alçak saldırı! Gizlice yaklaşıp çöpe attı

Adana'da Türk bayrağına alçak saldırı! Gizlice yaklaşıp çöpe attı

Adana'da Türk bayrağına alçak bir saldırı gerçekleştirildi. Bir kadın, av malzemeleri satan iş yerine asılı olan Türk bayrağını indirerek çöp kovasına attı. Olay, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Türk bayrağına saldıran kadın gözaltına alındı.

Merkez Seyhan ilçesindeki bir av malzemeleri satan iş yerine asılı olan Türk bayrağı, bir kadın tarafından bağlı olduğu yerden koparılıp, çöp kovasına atıldı.

Bayrağın asılı olduğu iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin, sosyal medyada paylaşılması büyük tepki topladı.

Adana'da Türk bayrağına alçak saldırı! Gizlice yaklaşıp çöpe attı - 1

Adana'da Türk bayrağına alçak saldırı! Gizlice yaklaşıp çöpe attı - 2

GÖZALTINA ALINDI

Emniyet güçlerini harekete geçiren olayda, eşkali ve kimliği belirlenen şüpheli kadının yakalanması için çalışma başlatıldı. Alçak saldırıyı gerçekleştiren kadın kısa süre sonra gözaltına alındı.

Adana'da Türk bayrağına alçak saldırı! Gizlice yaklaşıp çöpe attı - 3

"ÇOK NEŞELİYDİM O YÜZDEN YAPTIM"

Sağlık kontrolüne getirilen Merve D., kendisini görüntüleyen gazetecilere "Çok neşeliydim o yüzden yaptım. Çok keyifliydim ne yapayım, başka bir sıkıntım yoktu çünkü" ifadelerini kullandı. Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen Merve D.'nin sabah saatlerinde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin