A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
24 Aralık 2025, Çarşamba
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Nefes darlığına karşı gizli güç! Uzmanlar işaret etti: Akciğerleriniz için o vitamin gerekli Etkisi tüm odayı sarıyor! Doğal kokunun gizli formülü: Kaloriferin yanına bırakın Rambo: İlk Kan ne zaman çekildi? Rambo: İlk Kan filminin konusu ve oyuncuları Mışıl mışıl uyutuyor! Hastayken gece boyu rahat etmenin sırrı uzayda saklı Merakla bekleniyordu! atv’nin yeni dizisi A.B.İ.’den çarpıcı tanıtım Asgari ücretle ödemeler değişti: Yüzde 27 zamla kim ne alacak? GSS, işsizlik, kıdem… Mehmed: Fetihler Sultanı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? TRT 1 Yayın Akışı Özel bakım merkezinde darp skandalı! Acılı anne isyan etti: Bakanlıktan açıklama
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri Son dakika: Başkan Erdoğan'dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar

AA
Giriş: 08.02.2021 14:26 Güncelleme: 08.02.2021 17:50

Son dakika haberine göre Partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan il kongrelerinde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Davamızın mayası millete hizmetle yoğurulmuştur. Büyük ve güçlü Türkiye mirası için daha çok çalışmalıyız." dedi. Başkan Erdoğan, "Zihnini ve kalbini Türkiye düşmanlarına kiralamış kişiler, Türkiye'nin demokrasine saldırıyor, bugüne kadar bunların hiçbirine boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Tüm saldırılar karşısında yolumuzdan geri dönmedik." diye konuştu. Erdoğan, "CHP parçalanmaya başladı. CHP tek adamcağız siyasetine mahkum edildi. CHP'nin başındaki zat eleştirenleri kapı dışarı ediyor" ifadelerini kullandı. Çarşamba gününe işaret eden Başkan Erdoğan, " "Buradan sesleniyorum; çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. Olağan İl kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Kongrelerde görev alacakları tebrik eden Başkan Erdoğan, temizlik, mesafe ve maske kurallarına riayet ederek yürüttükleri kongrelerin büyük coşku ve heyecanla gerçekleştiğini belirtti.

Birliklerini, beraberliklerini ve kardeşliklerini güçlendirdikleri, ülkeye ve millete hizmet heyecanını yeniledikleri, umutlarını ve azimlerini biledikleri kongreleri demokrasi şölenlerine çeviren partililere teşekkür eden Erdoğan, kuruluşundan bugüne teşkilatlarda görev alanlara şükranlarını sundu, ahirete irtihal edenlere Allah'tan rahmet diledi.

Erdoğan, siyasetlerinin temelinde, asırlardır elden ele, nesilden nesle aktarılarak bugünlere ulaştırılan bir büyük davanın olduğunu söyledi.

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar

DAVAMIZIN MAYASI MİLLETE HİZMETLE YOĞURULMUŞTUR

Bu davanın mayasının, medeniyetine ve milletine hizmet etme anlayışıyla yoğrulduğuna dikkati çeken Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletimize hizmetkarlığımızı, ülkemizi daha çok kalkındırarak, büyüterek, daha çok güçlendirerek, refahı daha çok artırarak gösteriyoruz. AK Parti kadroları ilk günden bugüne kadar hep bu anlayışla gece gündüz çalışmış, hep aynı menzile doğru ilerlemiştir. Hiçbir sıfat, hiçbir görev, konum, davamıza yaptığımız katkının verdiği manevi huzurdan daha büyük değildir, olamaz. Genel Merkezimizden mahalle ve köy temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize kadar, teşkilatlarımızın her kademesindeki görev değişimlerini bayrak yarışındaki gibi bir sorumluluk aktarımı olarak görüyoruz. Partimizin tüm kademelerinde, gerek vazifelerine devam eden gerekse yeni görev üstlenen kardeşlerimizden, bu anlayışla çok daha azimli ve verimli çalışmalar bekliyoruz."

Erdoğan, AK Parti'nin, ülkeyi kalkındırma ve büyütme, milletin huzurunu ve refahını ileriye taşıma yolunda verdiği mücadelenin yanında yer alan herkese, kapılarının da gönüllerinin de yönetim kademelerinin de sonuna kadar açık olduğunu, teşkilatta sorumluluk üstlenen arkadaşlarının da bu anlayışa milletin her bir ferdini partiye kazandırmak için samimiyetle gayret göstereceğine yürekten inandığını dile getirdi.

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar

BOYUN EĞMEDİK, EĞMEYECEĞİZ
AK Parti'nin 18 yıllık kesintisiz iktidarda bulunmasının sırrının "milletin her bir ferdinin kendini bu çatı altında görebilmesi ve hissedebilmesi" olduğunu anlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Girdiğimiz her zorlu mücadelede milletimizin, bizi gerektiğinde can pahasına sahiplenmesinin arkasında işte bu gerçek vardır. Ülkemizin tarihi bir atılımın içinden geçtiği şu dönemde milletimizle olan gönül bağımızı daha güçlendirerek yürüttüğümüz mücadeleyi zafere ulaştıracağız. 2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Sizlerden, seçim gününe kadar var gücünüzle sahada çalışmanızı, kapısını çalmalık, derdini dinlemedik, gönlünü kazanmadık vatandaşımız bırakmamanızı istiyorum. İşte hep birlikte takip ediyoruz. Zihnini ve kalbini bilerek veya bilmeyerek Türkiye düşmanlarına kiralamış kesimler, buldukları her fırsatta ülkemizin huzuruna, istikrarına, demokrasisine saldırıyor. Hamdolsun bugüne kadar Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bunların hiçbirine boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Karşımızdaki bu hazin tablo, bizim hem ülkemize yaptığımız hizmetleri sürdürmek hem de kazanımlarımızı korumak için sürekli teyakkuzda bulunmamız gerektiği gerçeğini teyit ediyor."

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar

"RABİAMIZA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ"
Erdoğan, çocuklara 2053 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri büyük ve güçlü Türkiye'yi miras bırakmak için daha çok çalışmaları ve mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarında görev alanların böylesine büyük bir vebali üstlendiklerinin farkında olduklarına inandığını dile getiren Erdoğan, "Bu süreçte Rabia'mıza daha sıkı sahip çıkmalıyız." ifadesini kullandı.

Canlı bağlandığı kongrelere katılan partililerle hep birlikte "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet." diyen Erdoğan, "Rabia'mız geleceğimize güvenle bakabilmemizin en büyük teminatıdır." şeklinde konuştu.

Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin, küresel, siyasi ve ekonomik dönüşümün etkisiyle adeta yaprak gibi sallandıkları bir dönemde Türkiye'nin sapa sağlam ayakta durduğunu belirten Erdoğan, koronavirüs salgını sürecinde dünyada yaşananların, Türkiye'ye son 18 yılda kazandırdıkları alt yapının, ülkeyi uluslararası düzeyde nasıl olumlu yönde ayrıştırdığını şüphe ve itiraza mahal vermeyecek şekilde gösterdiğini dile getirdi.

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar

Bütün bunların ancak gören gözler, duyan kulaklar, hakkı söyleyebilen diller ve adaletin yuva yaptığı kalpler için geçerli olduğunu vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Kinleri, hırsları ve karanlık hesapları, özellikle kendi ülkelerinin felaketini dileyecek kadar yollarını şaşıranlara ne desek boş, onu da biliyoruz. Ama her şeye rağmen vaktimizin ve enerjimizin tamamını kullanarak, herkes gibi bunlara da doğruyu, hakkı, hakkaniyeti yaptıklarımızı ve hedeflerimizi anlatmayı sürdüreceğiz. İçlerinden bir kişiye bile bu hakikatleri gösterebilirsek, ülkemize hayırlı bir hizmet vermiş oluruz. Bu konuda sizlere güveniyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Hep söylediğimiz gibi bugüne kadar ne yaptıysak milletimizle beraber yaptık. Neyi başardıysak milletimizle birlikte başardık, sizlerle başardık. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırmayı, 2053 vizyonuyla buluşturmayı da yine milletimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Öznesi insan olan siyasetin icra yeri, 84 milyon vatandaşımızın gönlüdür."

Erdoğan, basın ve sosyal medya mecralarının, gönül kazanma faaliyetlerini yürüttükleri siyasetlerinin sadece duyurulma yeri olduğuna işaret ederek, "Yapmamız gereken, her bir insanımızın kapısını çalmak, derdini dinlemek, beklentisini öğrenmek, yardımcı olunabilecek hususlar varsa gereken irtibatları sağlamak ve böylece kalplerde yer edinmektir. Bunun için de sürekli sahada olmamız şart." diye konuştu.

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar

GECE GÜNDÜZ TER DÖKTÜK
AK Parti olarak bugünlere, aziz milletin duasının yanında ailesi, işi ve mesaisinden fedakarlık yapan dava erlerinin çabalarıyla geldiklerini belirten Erdoğan, 18 yıllık iktidarı döneminde kimi medya kuruluşlarından terör örgütlerine, vesayet güçlerinden devlet içine çöreklenmiş çetelere kadar farklı odakların tehditlerine maruz kaldıklarını anımsattı.

Tüm saldırılar karşısında, her türlü zorluğa, yokluğa, imkansızlığa rağmen "iman varsa, imkan da vardır" diyerek yollarından geri dönmediklerinin altını çizen Erdoğan, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, insanları kökenine, meşrebine, mezhebine göre ayırmadan herkesi kucaklamaya çalıştıklarını vurguladı.

Erdoğan, bölen değil birleştiren, kutuplaştıran değil kucaklaştıran, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenlere inat vatandaşların tamamını Türkiye ortak paydasında buluşturan bir kadro olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Kendimize 'inanıyorsanız, üstünsünüz' ilahi müjdesini rehber edinerek, gece gündüz demeden ter döktük, mücadele ettik. İnsanlarımız bizimle birlikte belediyelerden devletin her kademesine kadar tüm platformlarda her türlü meselesiyle ilgilenen dinamik, vizyoner, gayretli bir kadroyla tanıştı. Milleti hor, hakir görerek sürekli aşağılayan kerameti kendinden menkul zihniyet yerine, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla hareket eden bir tasavvura bıraktık."

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar

HİÇBİRİ BİZİMLE ESER YARIŞINA GİREMEDİ
Giresun İl Kongresi'nde annesi Tenzile Erdoğan ile fotoğrafının yer aldığını gören Erdoğan, "Evet, anacığım ile beraber... Oradaki hazırladığınız tablo sebebiyle sizlere çok teşekkür ediyorum. Giresun sizlere selam, sevgi, saygılarımı özellikle ifade ediyorum. Ana gibi yar olmaz. Ayaklarının altı öpülesi analarımızla buralara geldik. Onun için ayrıca kadın kollarımız çok büyük önem taşıyor." dedi.

Gayretle, hesabi değil, hasbi şekilde çalıştıkça milletin de daha kararlı bir şekilde kendilerine sahip çıktığını belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Biz samimiyete koşturdukça Rabbim de zorlukları aşmamızı kolaylaştırdı. Son 18 yılda girdiğimiz 15 seçimin tamamından hamdolsun alnımızın akıyla çıktık. Ülkemize, Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamının katbekat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmakla iftihar ediyoruz. Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz. Terör örgütleriyle mücadeleden sınırlarımızın güvenliğini sağlamaya, dostlarımızla birlikte tüm mazlumlara el uzatmaya kadar izlediğimiz onurlu ve kararlı politikalarla ülkemizin itibarını arttırdığımız için mutluyuz. Uzun iktidar dönemimizin her safhasında karşımızda elbette bir siyasi muhalefet oldu. Karşımıza çıkan muhalefet aktörlerinin ve kadrolarının hiçbiri bizimle eser ve hizmet siyaseti yarışına giremedi. Biz ne diyorsak tersini söylemeyi, biz ne yapıyorsak karşı çıkmayı, biz ne yöne gidiyorsak aksi istikamete yönelmeyi muhalefet zannedenlere milletimiz itibar etmedi."

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar

HAYALLERİ BİLE YETMEZ
Kongrede, Fatih Sultan Mehmet ile fotoğrafının yer aldığı pankarta dikkati çeken Erdoğan, "İşte şu anda karşımda Fatih'i görüyorum, 'bizim projelerimize onların hayalleri yetmez' idrakini görüyorum." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin şu anda Karadeniz'de Fatih ile doğalgaza ulaştığını anımsatan Erdoğan, "Şimdi inşallah Kanuni ile ulaşacağız. Sondaj çalışmalarımız devam ediyor. Çok daha farklı bir konuma ulaşacağız. 'Durmak yok, yola devam' dedik, şimdi denizin dibinde sondajlama çalışmalarımızla devam edeceğiz. Buna ne ana muhalefetin ne diğerlerinin idrakini bırakın, hayalleri bile yetmez." ifadelerini kullandı.

CHP'YE SERT SÖZLER: İŞTE PARÇALANMAYA BAŞLADILAR
Başkan Erdoğan, geçmişteki hiçbir aktörün bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemediğini belirterek, "İşte parçalanmaya başladılar. Acaba 'CHP kendi hükmi şahsiyeti adına ne yapıyor, hangi projeyi üretiyor, hangi programı savunuyor' diye baktığımızda karşımıza sadece koskoca bir boşluk çıkıyor. Yine bugün nerede milletin huzuruna, toplumsal barışına kasteden bir hadise varsa arkasında muhakkak CHP ve şürekası çıkıyor." dedi.

Hiçbir yolun aşılamayacak kadar yüksekten geçmediğini dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti:

"CHP'nin tek işi terazisinin kefelerine yerleştirdiği partileri dengede tutarak, kurduğu kirli ittifakın bozulmasını engellemeye çalışmaktır. CHP'nin başındaki zatın bu çarpık denkleme karşı özellikle herkesi kapı dışarı ederek sergilediği diktatörlük ise tek parti devriyle yarışır seviyeye geldi. Yıllarca bizi tek adamlıkla suçlayanların dönüp dolaşıp geldikleri yer, partilerini tek adamcağız siyasetine mahkum etmektir. Tek başarı hikayesi partisinin başına kasetle gelmek olan bir kişinin bugün CHP içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık işlerinin üzerini örtmeye çalışmasını da kendi karakterine veriyoruz. İşte Menemen... Menemen'de neler oldu biliyorsunuz. Sonunda hamdolsun Menemen'de şimdi AK Parti iktidar oldu."

Başkan Erdoğan, "En büyük üzüntümüz, içlerindeki bu çürümeyi gençlerimizi kullanarak, onların istikbalini tehlikeye atarak gözlerden saklamaya çalışmalarıdır. CHP yönetimi artık ayyuka çıkan siyasi tükenmişliklerini perdelemek için gençlerimizi kışkırtmakta, sokak siyasetine sarılmaktadır. Ha CHP ha HDP hiçbir farkları yok, terör örgütlerinin beslemesi bunlar. Bu tablo bize, gençlerimize daha sıkı sahip çıkmamız, onların zihinleriyle beraber gönüllerini de zenginleştirecek adımları atmamız gerektiğini gösteriyor. İnşallah önümüzdeki dönemde önceliklerimizin başına eğitim ve kültür politikalarını koyarak milletimize bu hizmeti de vereceğiz." diye konuştu.

ÇARŞAMBA GÜNKÜ MİLLETE SESLENİŞ KONUŞMAMI ÖZELLİKLE İZLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM
İşte Menemen... Menemen'de neler oldu biliyorsunuz. Menemen'de şimdi AK Parti iktidar oldu. Buradan sesleniyorum; çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim.

CHP yönetimi gençlerimizi kışkırtmaktadır. Ha CHP ha HDP, hiçbir farkları yok. Terör örgütlerinin beslemesi bunlar...

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalarSon dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalarSon dakika: Başkan Erdoğan’dan 7. Olağan İl Kongrelerinde önemli açıklamalar
Başkan Erdoğan’dan flaş açıklamalarBaşkan Erdoğan’dan flaş açıklamalar BAŞKAN ERDOĞAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR
Daha gidecek çok yolumuz varDaha gidecek çok yolumuz var "DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR"
Başkan Erdoğan: Sinsi oyunu bozacağızBaşkan Erdoğan: Sinsi oyunu bozacağız BAŞKAN ERDOĞAN: SİNSİ OYUNU BOZACAĞIZ
Başkan Erdoğan’dan Boğaziçi provokasyonu tepkisi!Başkan Erdoğan’dan Boğaziçi provokasyonu tepkisi! BAŞKAN ERDOĞAN'DAN BOĞAZİÇİ PROVOKASYONU TEPKİSİ!

Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Reklam-İHH
TÜRK TELEKOM REKLAM
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Nefes darlığına karşı gizli güç! Uzmanlar işaret etti: Akciğerleriniz için o vitamin gerekli
  • Etkisi tüm odayı sarıyor! Doğal kokunun gizli formülü: Kaloriferin yanına bırakın
  • Rambo: İlk Kan ne zaman çekildi? Rambo: İlk Kan filminin konusu ve oyuncuları
  • Mışıl mışıl uyutuyor! Hastayken gece boyu rahat etmenin sırrı uzayda saklı
  • Asgari ücretle ödemeler değişti: Yüzde 27 zamla kim ne alacak? GSS, işsizlik, kıdem…
  • Mehmed: Fetihler Sultanı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? TRT 1 Yayın Akışı
  • Tıpta devrim yaratan gelişme! O hastalığı başlamadan durduruyor
  • Diyet bozan brownieleri unutun! Unsuz ve şekersiz fit tarif: Tabak tabak gidiyor
  • Mekikten daha etkili! Tek egzersizle karın, kalça ve dengeyi güçlendirin
  • Dünya listesinde Karahantepe rüzgarı! 2025’in en iyi 10 keşfi arasına girdi
  • Kredi notu sorgulama nasıl yapılır? İşte ücretsiz öğrenme detayları
  • Adli Tıp Kurumu kadrolu personel alımı yapacak: Başvurular ne zaman, şartlar neler?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS