Uzman isimden önemli açıklama: Koronavirüs gıdalardan bulaşıyor mu? Restoranlarda yemek yemek tehlikeli mi?
Almanya'da et, tavuk ve döner fabrikalarında görülen vakalar, koronavirüsün gıda yoluyla bulaşıp, bulaşmadığı konusundaki soruları da beraberinde getirdi. Uzm. Dr. Ülkümen Rodoplu, virüsün gıdadan bulaşmayacağını belirterek, tek kaynağın insan olduğunu söyledi.
- Giriş Tarihi: 09:16 | 03.07.2020
- Güncelleme Tarihi: 09:17 | 03.07.2020
Koronavirüs tedbirleri kapsamındaki normalleşme sürecinde restoran ve kafeler açılırken, dışarıda yemek yiyenlerin sayısı da arttı. Bazı kişiler ise dışarıda yemek yeme konusunda tedirgin olduklarını dile getirdi.