A HABER GALERİ
Unlu mamullerde kanserojen tehlikesi! Ekmek alırken dikkat! Uzman isim A Haber'de uyardı
Unlu mamuller alırken dikkat! Halkın sağlığını düşünmeyenler unlu mamullere de el attı. İçine raf ömrünü uzatmak ve rengini daha beyaz hale getirmek için birçok kanserojen katkı maddesi katıyorlar. Nedir o maddeler? İnsan sağlığına ne gibi zararlar veriyor? Katkı maddeli ürünler nasıl ayırt edilebilir? Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Teksöz, A Haber canlı yayınında vatandaşları uyardı.
Giriş Tarihi: 22.11.2020 17:31
Güncelleme Tarihi: 22.11.2020 17:32
- 1
- 37
- 2
- 37
- 3
- 37
- 4
- 37
- 5
- 37