Düzce’de sıkı tedbirler! 2 kişi gözetim altına alındı
Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve 7 binden fazla insanın hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüs Türkiye'ye de sıçradı. Ülkemizde vaka sayısı 47'ye çıkarken son olarak Düzce'de nefes darlığı ve ateş şikayetleriyle hastaneye başvuran iki kişi gözlem altına alındı.
Düzce'nin Çilimli ilçesi ile Beyköy beldesinde yaşayan 2 kişi, ateş ve nefes darlığı şikayeti ile kaldırıldıkları hastanede, gözlem altına alındı.
Çilimli ilçesi ile Beyköy beldesinde yaşayan 2 kişi, ateş ve solunum şikayeti ile sağlık ocağına başvurdu. 2 kişi, koronavirüs şüphesiyle ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
BAKAN KOCA'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: 81 İLDE...
Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, bugün 29 kişiye koronavirüs tanısı konulduğunu belirterek, şu bilgileri aktardı: "Yeni tanı konunlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan ve dolaylı olarak ABD, Orta Doğu ve Avrupa temaslıdır. 3'ü umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım."