COVID-19’a karşı bağışıklık sistemi nasıl güçlendirilir? Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu A Haber canlı yayınında açıkladı
Kimyager Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu A Haber ekranında yayınlanan "Canan Barlas ile Gündem" programında COVID-19'a karşı bağışıklık sistemini güçlü tutmanın yöntemlerini açıklandı.
Canlı yayında konuşan Saraçoğlu, yeni tip corona virüse karşı lektin ağırlıklı olarak beslenmeyi önerdi. Peki lektin içerikli ürünler hangileri? Yanıtı haberimizde…
Öte yandan Saraçoğlu, COVID-19 testinin pozitif çıkmasının enfekte olunmadığı anlamına geldiğini, virüsün henüz akciğerle temas etmediğini hatırlatarak bu süreçte neler yapılaması gerektiğini anlattı. Testi pozitif çıkanlara ise ada çayı tavsiyesinde bulundu.
- Giriş Tarihi: 01:02 | 25.10.2021
- Güncelleme Tarihi: 02:19 | 25.10.2021
2019 yılının Aralık ayında Çin'de ortaya çıkan yeni tip corona virüs (Covid-19) dünya genelinde bugüne kadar yaklaşık 5 milyon kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. A Haber canlı yayınına katılan Kimyager Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ise COVID-19'a karşı bağışıklığı güçlendirmek için lektin ağırlıklı beslenmeyi önerdi.
Peki lektin hangi besinlerde bulunuyor?