A HABER GALERİ
Meltem Miraloğlu ile 80 yaşındaki Patrick’in evliliğinde yeni gelişme! Resmen boşandı
Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz yıl 80 yaşındaki ABD'li Patrick ile yaptığı evlilikle magazin gündemine oturmuştu. İkilinin anlaşmalı şekilde evlendiği haberleri gündeme gelirken Miraloğlu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar çok konuşulmuştu. Son olarak ortadan kaybolduğu haberleriyle gündem olan oyuncunun evliliğinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Meltem Miraloğlu ve Patrick'in resmen boşandığı iddia edildi.
Geçtiğimiz yıl 80 yaşındaki Patrick ile evlenerek magazin gündemine bomba gibi düşen Meltem Miraloğlu'ndan yeni haber geldi. Ünlüler dünyasında 'Felaket tellalı' olarak bilinen Onur Akay'ın ortaya çıkardığı evlilikte sona gelindiği iddia edildi.
RESMEN BOŞANDI!
Ses sanatçısı Onur Akay, Meltem Miraloğlu ile ilgili internet sitesinde yazdığı yazısında, "33 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz sene gizlice evlendiği 81 yaşındaki Amerikalı eşi Patrick'ten resmen boşandı" ifadelerini kullandı.
Onur Akay, Patrick'in, Meltem Miraloğlu'nu önce evlat edindiğini sonra ise aşık olup evlendiğini iddia etmişti. Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile fotoğrafları basına sızmış ve kendisi tarafından da evlilik doğrulanmıştı. Sonrasında Meltem Miraloğlu'nun bu evliliği para için yaptığıyla ilgili birçok haber çıkmıştı.
Çocuk gelin karakterine hayat vermesiyle tanınan Meltem Miraloğlu'nun bu evliliği şaşkınlık yaratmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki Patrick'i terk ettiği iddiaları gündeme geldi.
Meltem Miraloğlu ayrılık haberlerine "Kaçtığım haberleri doğru değil. Patrick ile aramız iyi" şeklinde yanıt vermişti.
ONUR AKAY YAZMIŞTI
Kendi internet sitesinde, "Çocuk Gelin 'Kaçak Gelin' Oldu!" başlıklı bir yazı yazan Onur Akay da yazısında "Meltem Miraloğlu, şimdi ise bir plan yaparak 80 yaşındaki eşi Patrick'in, Amerika'nın Illinois Eyaleti'nde bulunan evinden kaçtı ve 1 haftadır kayıp! Meltem, dedeye bir yalan söyleyerek ortadan kayboldu! Meltem Miraloğlu, eşi Patrick'e, Illinois Eyaleti'ne bağlı Şikago şehrinde teyzesinin olduğunu, teyzesinin yanına gideceğini, oradan da teyzesi ile Türkiye'ye gidip burnunu yaptıracağını söylemiş. Ancak Türkiye'ye gideceğim diyen Meltem'e güvenmeyen Patrick, Meltem gitmeden birbirlerinden hiçbir şey istemediklerine dair evlilik sözleşmesi imzalatmış.
Patrick daha sonra seni Şikago'ya ben bırakacağım demiş ama Meltem kabul etmemiş, taksiyle evden ayrılmış ve gidiş o gidiş. Bir daha Meltem'den haber alınamamış. Telefonla bile eşine ulaşamayan Patrick, en yakın arkadaşları ile üzgün bir şekilde dertleşip, Meltem'in evden kaçtığını söyleyince olay ortaya çıktı ve o bölgede dilden dile dolaşınca bana kadar geldi" ifadelerini kullandı.
1 HAFTADIR KAYIP!
Onur Akay şöyle devam etmişti:
"Şikago'da Meltem'in teyzesi kesinlikle yok. Çünkü Meltem'e, eşi ile tanışmadan önce yazarımız Ülkü Gözen Stewart'ın eşi Oğuz Safoğlu Stewart, Şikago'da iş bulmuştu ve Meltem o işe gitmemişti ve teyzesi olduğundan da hiç bahsetmemişti. Zaten yakınlarda teyzesi olsaydı, Meltem bizim yazarımızın evinde 1 ay kalmazdı sanırım. Yazarımızla komşu olan Patrick, şimdilerde Stewart ailesinin evinin etrafında bile araştırma yapıyormuş ve acaba Meltem oraya mı döndü diye eşini arıyormuş. Meltem 1 haftadır kayıp ve nerede hiç kimse bilmiyor. Amerika'da mı, Türkiye'ye mi geldi? Evet, çocuk gelin şimdi ise kaçak gelin oldu!"