A HABER GALERİ
Johnny Depp'e İstanbul’da sürpriz kutlama! Doğum gününe ünlü yağdı
Johnny Depp Hollywood Vampires grubu ile İstanbul'daki hayranlarıyla buluştu. 60'ncı yaşını kutlayan usta aktör için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Ünlü aktörün doğum günü kutlamasına Edis, Müjde Uzman, Tolga Sarıtaş ve sevgilisi Zeynep Mayruk gibi isimler katıldı. Johnny Depp, kaldığı otelin şeflerine mantı sipariş etti.
Dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Johnny Depp Rock müziğin efsane isimleri Alice Cooper, Joe Perry ve Tommy Henriksen ile kurdukları 'Hollywood Vampires' grubuyla İstanbul'a geldi.
Depp doğum gününü sadece küçük arkadaş grubuyla kutlamak istese de kendisine bir partiyle sürpriz yapıldı. Depp ile tanışmak isteyen ünlüler bu davete koşarak giderken usta aktör kaldığı otelin şeflerine mantı sipariş etti.
EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI
Grubun dünya turnesi kapsamında Life Park İstanbul'da verdiği konser öncesinde, Türk rock müziğinin önemli seslerinden Ogün Şanlısoy da sahne aldı.
Hollywood Vampires grubu, 2015 yılında, 1970'lerde ölen rock yıldızlarının müziğini onurlandırmak için Alice Cooper, Johnny Depp ve Joe Perry tarafından kuruldu.
Neo Events ve Stellar organizasyonuyla Türkiye'ye gelen grupta, Johnny Depp, hem şarkı söylüyor hem de bas gitar, ritim ve klavyede yer alıyor.
