Güllü'yü kızı mı öldürdü? Komşudan şok sözler: "İtildiği görüntüler kameramda"
Arabeskin sevilen ismi şarkıcı Güllü'nün şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, olayla ilgili hemen hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in ismi son gelişmelerle birlikte tartışmaların merkezine yerleşirken, dikkat çeken bir açıklama da Güllü'nün komşusundan geldi.
26 Eylül gecesi Yalova Çınarcık'taki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturma derinleşti.
Olayın kaza mı cinayet mi olduğu henüz kesinleşmezken, olayla ilgili ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor.
"SULTAN AZMETTİRDİ"
Son olarak, Güllü'nün torununun bakıcısı Mukadder Çakır'ın oğlu Osman Yıldız, daha önce şarkıcının kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in kendisine annesini öldürmesi karşılığında bir daire teklif ettiğini iddia etmişti.
Yıldız, yeni açıklamasında bu iddiasını bir adım daha ileri taşıyarak şu sözleri dile getirdi:
"Tuğyan, 18 yaşından küçük olduğum için daha az ceza alacağımı söyledi. Çınarcık'taki herkes Tuğyan'ı suçluyor. Tuğyan yapmadı bence, Sultan'a yaptırdı. Tuğyan, azmettirdi. Sultan da son bir aydır o evde bunun için yaşıyordu zaten. Güllü annenin kanı yerde kalmasın"
SES KAYITLARI SAVCILIKTA
ATV'de yer alan habere göre, savcılık dosyasına giren yeni bir ses kaydı, Güllü'nün hayatını kaybettiği gece evde bulunan Tuğyan Ülkem Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu'nun yurt dışına kaçış planları yaptığını ortaya koydu.