Cem Yılmaz kalp krizi sonrası sağlık durumunu açıkladı: Sigarayı bıraktı, kulağındaki çizgiyi tiye aldı
Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Cem Yılmaz, tedavisinin ardından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Sigarayı bıraktığını duyuran ünlü komedyen, kulağındaki çizginin gündem olmasını da esprili bir paylaşımla tiye aldı.
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçirdiği kalp krizinin ardından sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tedavisinin ardından taburcu edilen Yılmaz, sigarayı bıraktığını duyururken kulağındaki çizginin gündem olmasını da esprili bir paylaşımla tiye aldı.
Ayvacık ilçesine bağlı Paşaköy köyündeki yazlık evinde rahatsızlanan Cem Yılmaz, ilk müdahalenin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi'ne sevk edildi.
ANJİYO OLDU, TABURCU EDİLDİ
Hastanede yaklaşık 40 dakika süren bir işlem geçiren Yılmaz'a el bileğinden balon ve stent uygulaması yapıldı. Operasyonun ardından sağlık durumu iyi olan ünlü komedyen, 48 saatlik takip sürecinin ardından taburcu edildi.
TAVSİYELERİ DİNLEDİ, SİGARAYI BIRAKTI
Sağlık sürecinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cem Yılmaz, hayatında yaptığı ilk değişimi açıkladı. Kendisine verilen tavsiyeleri dikkate aldığını belirten Yılmaz, sigarayı bıraktığını duyurdu.
Cem Yılmaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Evet, sigarayı bıraktım, kiloyu verdim... İstediğiniz her şeyi yaptım. Sıra toplumda, bakalım toplum da benim dileklerimi yerine getirecek mi? Evet, toplum söz sende :)"
SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
Sevenlerine teşekkür eden Yılmaz, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Allah'a şükür sağlığım iyi. Tekrar emeği, dileği ile destek olan herkese teşekkür ederim. Beni yine kurtardınız." ifadelerini kullandı.
Yaşadığı sağlık sürecinin ardından takipçilerine kontrol çağrısında bulunan Yılmaz, "1 haftadır kalbine damarına baktırmayan kaldıysa baktırsın… Damar çok önemli" sözleriyle dikkat çekti.
Ünlü komedyenin paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve geçmiş olsun mesajı aldı.
KALP KRİZİ GEÇİREN CEM YILMAZ'DAN İLK FOTOĞRAF
TABURCU OLAN CEM YILMAZ AİLESİYLE BULUŞTU