CHP katil İsrail markalarını sevindirdi! TÜSİAD sessiz... Özgür Özel'in skandal boykot çağrısına sert tepki: Sessiz kalanlar daha tehlikeli
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerli ürünlere boykot çağrısına tepkiler çığ gibi büyüyor. Özel neden tehdit diline başvuruyor? Provokasyonların asıl amacı ne? Gazeteci Güngör Yavuzaslan ve Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Faruk Erdem, A Haber canlı yayınında konu ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel sokak çağrısı ile başlayan ve her gün daha da çirkinleşen sözde protesto adı altındaki provokasyonlarda eylemciler polise kutsal değerlere saldırmaktan geri durmuyor. Dün gece bu saldırıların dozu aştı. Başkan Erdoğan'a ailesine ve merhum annesi Tenzile Erdoğan'a ağır hakaretler ettiler.
ÖZGÜR ÖZEL'DEN YERLİ ÜRÜNLERE BOYKOT
Öte yandan Gazze katliamının baş aktörü İsrail'e yönelik boykot çağrılarına kulak tıkayan Özgür Özel dün provokatörlere yerli ve milli markaları boykot etmelerini söyledi. Bu da sözde protestoların aslında neyi amaçladığının bir kanıtı olarak yorumlanıyor.
Gazeteci Güngör Yavuzaslan ve Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Faruk Erdem, A Haber canlı yayınında konu ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
İşte o açıklamalardan satır başları;
"SENDİKALARIN AYAĞA KALKMASI LAZIM"
Gazeteci Güngör Yavuzaslan: Medyayı tehdit etti. Saygın firmaları ve iş insanlarını tehdit etti. Şu anda Türk medyası ve sendikaların ayağa kalkması lazım. Kimse basın emekçilerini tehdit edemez. İnsanlar buradan ekmek yiyor. Bunlar basın emekçileri. İnsanların ekmeği ile mi oynamak istiyorsun sen? Bunu yüksek sesle söylememiz lazım. Elinde kumanda var kumandayla kanalı değiştirirsin. Ama medyayı tehdit etmek parmak sallamak ne?
"MEDYAYA PARMAK SALLAYAMAZSIN"
Kendileriyle kahve içen ya da fonladıkları gazeteciler senin için iyi fonlamadıkların batsın oradaki insanlar işsiz kalsın o insanların çoluk çocuğunun rızkıyla oynuyorsun. Özgür Özel'i ilk gördüğümde yüzüne karşı bunu söyleyeceğim. Medyaya parmak sallayamazsın. Şu anda basın örgütlerinin ayağa kalkması lazım.
