Dünyaca ünlü şirketten açıklama: Salmonella virüsü Kinder’e nasıl bulaştı?

Salmonella virüsü ortaya çıkan Kinder çikolatalarının üreticisi Ferrero'nun Fransa'daki Genel Müdürü Nicolas Neykov, sağlık faciasının başlamasının ardından ilk kez konuştu. Neykov, virüsün nasıl fabrikaya girdiğini tespit ettiklerini belirten açıklamasında, "Fabrikayı kapatmıştık, testler negatif çıkınca yeniden açtık" dedi.

Avrupa'daki birçok ülkeye dağılarak 100'ün üzerinde çocuğa bulaşan salmonella virüsünün kaynağı tespit edildi.

Çikolata üreticisi Ferrero'nun Kinder Sürpriz ve öteki ürünlerinde tespit edilen Salmonella bakterisi sebebiyle 12 ayrı ülkeden en az 324 kişiye Salmonella bakterisi bulaştığı belirlendi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.