Başkan Erdoğan tarih verdi! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak sorusu yanıt buldu. Başkan Erdoğan 3600 ek gösterge müjdesi verdi. 3600 ek gösterge çıkacak mı sorusuna uzun süredir yanıt arayan memurlar ve emeklilere sevindirici haber geldi. Devlet memurlarının maaşlarının yanı sıra emekli ikramiyelerini ve maaşlarını etkileyecek 3600 ek gösterge ile memurlar ve emekliler rahat bir nefes alacak. Peki; 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge son dakika açıklaması geldi! 3600 ek gösterge çıkacak mı? İşte; Başkan Erdoğan’ın verdiği müjdeli söz!
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge çıkacak mı? Başkan Erdoğan'dan 3600 ek gösterge müjdesi geldi! Yıllardır çözülmesi beklenen ek göstergede yeni bir adım atılıyor. Memurların ve emeklilerin kazancını doğrudan etkileyecek 3600 ek gösterge ödemesi için adım atılıyor. Başkan Erdoğan bu göstergenin ne zaman çıkacağını açıkladı. Tarih sözü verilmesiyle birlikte 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak sorusu da yanıt buldu.
3600 EK GÖSTERGE NE ZAMAN ÇIKACAK?
Kamu görevlilerini tehdit ederek, çiftçiye, işçiye, emekliye, esnafa, iş adamına velhasıl toplumun her kesimine hakaret ederek iktidara gelebileceğini sananları acı bir tebessümle takip ettiklerini dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti:
"Kılıçdaroğlu, memurları tahrik etmek için diline 3600 ek gösterge meselesini dolamış, ha bire tekrarlayıp duruyor. Halbuki bu sözü veren biziz ya. Memur sendikalarıyla yapılan son toplu sözleşmeye bu başlığı koyan da biziz. Verdiğimiz sözün hukuki altyapısını oluşturmaya başlayan yine biziz. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini bizzat muhataplarımıza beyan eden yine biziz. Öyleyse bu zat hala neyi konuşup duruyor, doğrusu ben bunu bilmiyorum. Kendi aklınca şehitlerden gazilere, her kesimi kışkırtmaya çalışan bu kişi, hızını alamayıp ülkemizde en çok destek verdiğimiz kesimlerden biri olan çiftçilerimize de bulaşmış. Biz yaptıklarımızı söylüyoruz, bu şahıs ilkokul çocuğu seviyesinde bile olmayan bir mantıkla güya kendince tarım denklemi kuruyor. Söylediği şeyin, çiftçiyi bugünkü seviyesinin çok gerisine düşüreceğinden bile haberi yok. O derece şuursuz durumda. Yapacağız, edeceğiz dediği şeylerin çok daha fazlasının uygulanmakta olduğunu çiftçimiz zaten biliyor."

3600 EK GÖSTERGEDE SON AÇIKLAMALAR
Çalışma Bakanı Vedat Bilgin '3600 ek gösterge meselesi Memur-Sen'in katıldığı bir çalışma grubuyla bu sözleşme döneminde tamamlanacaktır.' açıklamasını yapmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta 3600 ek gösterge ve sözleşmeli istihdam olmak üzere çalışmalarının başlatılmasını ve 2022 yılı içinde tamamlanması, kamu görevlilerinin talep ve beklentilerinin karşılanması için gerekli çalışmaların ivedilikle yapılması talimatını vermişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) heyetini kabul etti. Toplu Sözleşmenin kamu görevlileri için hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan başta 3600 ek gösterge ve sözleşmeli istihdam olmak üzere çalışmalarının başlatılmasını ve 2022 yılı içinde tamamlanması, kamu görevlilerinin talep ve beklentilerinin karşılanması için gerekli çalışmaların ivedilikle yapılması talimatını verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "3600 ek gösterge bizim taahhüdümüzdür, bundan herhangi bir şekilde sarfınazar etmemiz mümkün değildir." demişti.



