Ümraniye'de bir binanın çatısında alevler yükseldi! Büyük çaplı hasar oluştu
Ümraniye'de gece saatleri bir binanın çatı katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede 3'ncü kata kadar ilerlerken olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını yoğun çabalar sonucunda kontrol altına aldı. İlk belirlemelere göre yangın nedeniyle 3. kattaki dairelerde madde hasar oluştu.
Yangın, saat 23.30 sıralarında Huzur Mahallesi Kınalı Sokak'taki bir binada meydana geldi. Binanın çatısında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek 3. kata sirayet etti.
İhbar üzerine olay yerine Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibiyle birlikte polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında binanın 3. katında büyük çapta maddi hasar oluştu. İlk belirlemelere göre can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ekipler soğutma çalışmalarının ardından yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.