Konya'da silahlı kavgada acı haber: Kurşunun isabet ettiği 5 yaşındaki çocuk öldü
Konya'nın Karatay ilçesinde taksideki 3 kişi ile sokakta bulunan gençler arasında kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada kurşunun isabet ettiği 5 yaşındaki Y.K hayatını kaybetti.
Konya'da çıkan silahlı kavgada 5 yaşındaki çocuk öldü, 2 kişi yaralandı.
Merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi Baba Sultan Sokak'ta dün akşam saatlerinde takside bulunan 3 kişi ile o sırada sokakta bulunan Nedim K. (19) ve Ali T. (18) arasında sözlü tartışma çıktı.
Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, takside bulunan şüphelilerden biri, Nedim K. ve Ali T.'ye tabancayla ateş etti.
Olayda kurşun isabet eden, Nedim K. ve Ali T. ile bu kişilerin akrabası olduğu öğrenilen ve olay yerinde bulunan Y.K. (5) yaralandı.
Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 5 yaşındaki Y.K, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Nedim K'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olay yerinden kaçan 3 şüpheli, polis tarafından yakalandı.