Ataşehir'deki ahırda yangın! Alevler hızla büyüdü
Giriş Tarihi:
|
Ataşehir'de gece saatleri bir ahırda çıkan yangın panik dolu anlar yaşattı. Alevler kısa sürede hızla yayılırken olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı.
Olay 23.15 sıralarında İnönü Mahallesi Çamaşırcı Deresi Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir gecekondu yanındaki ahırda başlayan yangın bir anda büyüdü.
Yangın nedeniyle ev sahipleri olayın paniği ile kendini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederken yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken hayvanların da zarar görmediği öğrenildi. Yangının sönmesinin ardından ekipler olay yerinden ayrıldı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.