Konya'da alacak verecek kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

Konya'nın Karatay ilçesindeki bir iş yerinde tarafların alacak verecek tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan tartışmada H.Ş. yanında getirdiği silahla A.G.'yi kolundan vurdu. Olay yerine ihbar üzerine gelen ekipler ambulansla yaralıyı hastaneye kaldırdı.

Konya'da alacak verecek kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi İşgalaman Mahallesi Fetih Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.Ş. ile A.G. arasında alacak verecek konusundan tartışma başladı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.Ş. yanında getirdiği tabanca ile A.G.'yi kolundan vurarak yaraladı.

Foto: DHAFoto: DHA

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan şüpheli H.Ş.'nin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN