Kaldırımda yürüyen kadına yumruk atan kişi tutuklandı!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yolda yürüdüğü esnada tanımadığı birisi tarafından saldırıya uğrayan 23 yaşındaki Nisa Akdere dehşeti yaşadı. Bir anda saldırıya uğrayan kadın kabus dolu anları 'Sağ gözüme perde indi, sol gözümden kanlar aktı. Benim psikolojim altüst oldu! ' sözleri ile anlattı.

Kaldırımda yürüyen kadına yumruk atan kişi tutuklandı!

Pazarcık ilçesinde her gün işe gidip geldiği güzergahta yürüyen Nisa Akdere, kaldırımda yürüdüğü sırada hiç beklemediği anda bir magandanın saldırısına uğradı.

16 Ocak Perşembe günü sabah işe giden genç kıza Yunus Emre Yellice yumruklu saldırıda bulundu. Sol gözüne isabet eden yumrukla yere düşen Nisa Akdere hastane tedavi altına alındı.

Yolda yürürken kabusu yaşadı! Olay anına ait görüntülerYolda yürürken kabusu yaşadı! Olay anına ait görüntüler

SAĞ GÖZÜME PERDE İNDİ

Yunus Emre Yellice'nin saldırı sonucu sol kaşı ile gözü arasında açılma olan Nisa Akdere, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yolda yürürken kabusu yaşadı! Olay anına ait görüntülerYolda yürürken kabusu yaşadı! Olay anına ait görüntüler

Gözünün arka kısmında kan toplanması olduğunu belirten Nisa Akdere; "Karşımdan gelen kişi bana bir anda yumruk attı. Kendimi yerde buldum. Sağ gözüme ise perde indi. Sol gözümün arka kısmında kan toplanması olmuş. Şuanda görme sorunu yaşıyorum. Hastanede açılan kaşıma dikiş atıldı. Hastaneye nasıl kaldırıldım hatırlamıyorum. Tedavim hala devam ediyor" dedi.

Yolda yürüyen kadına yumruk atan magandaYolda yürüyen kadına yumruk atan maganda

MAGANDA TUTUKLANDI

Nisa Akdere'nin kaldırımda yürüyerek işe giderken uğradığı saldırı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, şüphelinin Yunus Emre Yellice olduğunu belirledi.

Yellice ekipler tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Yunus Emre Yellice adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yolda yürürken kabusu yaşadı! Olay anına ait görüntülerYolda yürürken kabusu yaşadı! Olay anına ait görüntüler

Yellice'nin serbest kalmasına Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılığı bir üst mahkemeye itirazda bulundu. Savcılığın itirazı üzerine yeniden yakalanan Yunus Emre Yellice, bu kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yolda yürürken kabusu yaşadı! Olay anına ait görüntülerYolda yürürken kabusu yaşadı! Olay anına ait görüntüler

"SERBET BIRAKILINCA DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI"

Yunus Emre Yellice'nin çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını öğrenince dünyasının başına yıkıldığını belirten Nisa Akdere; "Bana bu saldırıyı yapan Yunus Emre Yellice'nin en ağır cezayı almasını istiyorum. Belki şuanda hayatta olabilirim. Ama benden sonrakiler belki hayatta kalmayabilir, belki yaşamını yitirebilir. Ben şuan sokağa çıkamaz hale geldim. Benim psikolojim altüst olmuş durumda. Hiç kimseye hiçbir şekilde güvenemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun ve destekleyin" diye konuştu.