Tersanede sepet platform dehşeti! 2 işçi korkunç şekilde can verdi

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
ahaber.com.tr Haber Merkezi | AA
Tersanede sepet platform dehşeti! 2 işçi korkunç şekilde can verdi

Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede çalışan 22 ve 33 yaşlarındaki 2 işçi, boya yapmak için bindikleri platformun sepetinin düşmesi sonucu yüksekten düştü. Feci olayda 2 işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Yalova'nın Altınova ilçesindeki bir tersanede, sepet platformuyla yüksekten düşen 2 işçiden acı haber geldi.

Yalova'da işçilerin bulunduğu platform koptu.Yalova'da işçilerin bulunduğu platform koptu.

Altınova tersaneler bölgesinde bir gemiye boya yapmak için sepetli insan kaldırma platformuna binen 2 işçinin bulunduğu sepet, onlarca metre yüksekten düştü.

işçilerin bulunduğu platformun kopması sonucu 2 işçi hayatını kaybetti. işçilerin bulunduğu platformun kopması sonucu 2 işçi hayatını kaybetti.

ONLARCA METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜLER

Sepette bulunan işçiler Doğanay K. (22) ve Mehmet K. (33), olay yerinde yaşamını yitirdi. İşçilerin cenazeleri, Yalova Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna götürüldü.

Mobil uygulamalarımızı indirin