Şişli'de facianın eşiğinden dönüldü! Tahliye kararı verilen kiracı binayı yakmaya çalıştı

Şişli'de facianın eşiğinden dönüldü! Tahliye kararı verilen kiracı binayı yakmaya çalıştı

İstanbul Şişli'de izinsiz oturduğu iddia edilen dairenin tahliyesine tepki göstererek yangın çıkaran 3 kişi gözaltına alındı.

Halide Edip Adıvar Mahallesi Kutlubey Sokak'ta 4 katlı bir apartmanda izinsiz oturduğu iddia edilen kişi, binayı tahliye için gelen polis, belediye ve itfaiye ekiplerine tepki gösterdi.

Şişli'de facianın eşiğinden dönüldü! Tahliye kararı verilen kiracı binayı yakmaya çalıştı - 1

Ekiplere kapıyı açmayan bu kişi binanın çatı katına çıkarak dış cephe kısmını ateşe verdi.

Şişli'de facianın eşiğinden dönüldü! Tahliye kararı verilen kiracı binayı yakmaya çalıştı - 2

Binanı çatısından düşen alevlerin dış cephenin bazı kısımlarıyla binanın önünde park halindeki bir motosiklet ve araçlarda hasara yol açtı.

Şişli'de facianın eşiğinden dönüldü! Tahliye kararı verilen kiracı binayı yakmaya çalıştı - 3

Ekipler, binanın çevresini güvenlik şeridiyle kapatırken, oluşan küçük çalı yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Şişli'de facianın eşiğinden dönüldü! Tahliye kararı verilen kiracı binayı yakmaya çalıştı - 4

3 KİŞİ GÖZALTINDA

İkna çabalarının sonuç vermemesi üzerine çilingir yardımıyla binaya giren ekipler, ateş yakan şüphelinin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 3 kişi gözaltına aldı. Bu sırada fenalaşan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Şişli'de facianın eşiğinden dönüldü! Tahliye kararı verilen kiracı binayı yakmaya çalıştı - 5

Binanın yerinde daha önce gecekondu bulunduğu, mülk sahibi kurum tarafından yaptırılan apartmandaki resmi işlemler tamamlanmadan söz konusu kişinin izinsiz oturduğu belirtildi.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin