Taciz iddiasına meydan dayağı! Yer: İstanbul Esenler

Taciz iddiasına meydan dayağı! Yer: İstanbul Esenler

İstanbul Esenler'de bulunan bir parkta kadınlara sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişiye meydan dayağı atıldı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Esenler'de parktaki kadınlara sözlü tacizde bulunduğu öne sürülen kişiye çevredekiler saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay, 8 Haziran Perşembe Günü akşam saatlerinde İbrahim Turhan Lisesi Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, parkta oturan kadınlara bir kişi sözlü tacizde bulundu.

Taciz iddiasına meydan dayağı! Yer: İstanbul Esenler - 1

Parktaki vatandaşlar şüpheliye tepki gösterince tartışma çıktı. Bir süre sonra çevredekiler taciz şüphelisine tekme tokat saldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, taciz şüphelisini gözaltına aldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin