İstanbul’da restoran alev alev yandı! Canlarını zor kurtardılar

İstanbul’da restoran alev alev yandı! Canlarını zor kurtardılar

İstanbul’da bir restoranda yangın çıktı. İçeride bulunan iş yeri sahibi Salih Bayram ile gece bekçisi kendilerini güçlükle dışarı attı. Bayram, "Burası ahşap bir tesis. Alevleri görünce hemen itfaiyeyi aradık. Gelip söndürdüler.” dedi. Soruşturma devam ediyor.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde çıkan yangın, dün saat 08.00 sularında Firuzköy Mahallesi'ndeki göl kenarında başladı.

İstanbul’da restoran alev alev yandı! Canlarını zor kurtardılar - 1

Elektrik sisteminin kısa devre yapması sonucu çıktığı değerlendirilen yangında ahşap restoran bir anda tutuştu. İçeride bulunan iş yeri sahibi Salih Bayram ile gece bekçisi kendilerini güçlükle dışarı attı.

İstanbul’da restoran alev alev yandı! Canlarını zor kurtardılar - 2

Gece bekçisinin saçları kısmen yandı. İhbar üzerine sevk edilen Avcılar İtfaiyesi ekibi, alevleri güçlükle söndürdü.

İstanbul’da restoran alev alev yandı! Canlarını zor kurtardılar - 3

Restoran sahibi Salih Bayram, yangının elektrik kontağından çıktığını belirterek, "Burası ahşap bir tesis. Alevleri görünce hemen itfaiyeyi aradık. Gelip söndürdüler. Yaklaşık 500 bin liralık zararım var" dedi.

İstanbul’da restoran alev alev yandı! Canlarını zor kurtardılar - 4

Avcılar Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi günün aydınlanmasının ardından restorana gelip tespitler yaptı.

İstanbul’da restoran alev alev yandı! Canlarını zor kurtardılar - 5

Soruşturma devam ediyor.

İstanbul’da restoran alev alev yandı! Canlarını zor kurtardılar - 6

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin