Son dakika: İzmir'de doktor Mücahit Furkan Balcı'yı darbeden zanlı tutuklandı

Son dakika: İzmir'de doktor Mücahit Furkan Balcı'yı darbeden zanlı tutuklandı

İzmir'de, asistan doktor Mücahit Furkan Balcı'yı görev yaptığı hastanede darbeden şüpheli tutuklandı. Öte yandan zanlı M.A.K, adliyedeki ifade işlemleri esnasında fenalaştı. İlk müdahalesi adliyede yapılan zanlı, sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi sonrası yeniden adliyeye götürülen M.A.K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün asistan doktor Mücahit Furkan Balcı'yı darbederek yumrukla burnunu kırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan M.A.K'nin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Son dakika: İzmir'de doktor Mücahit Furkan Balcı'yı darbeden zanlı tutuklandı - 1

Zanlı, sağlık kontrolünün ardından İzmir Adliyesine sevk edildi.

Son dakika: İzmir'de doktor Mücahit Furkan Balcı'yı darbeden zanlı tutuklandı - 2

Şüphelinin ilk ifadesinde, eşi muayene için doktor odasına girdikten bir süre sonra bağırma sesleri gelmesi üzerine odaya girdiğini, bu sırada doktorun kendisine de bağırmaya başladığını ve iterek dışarı çıkardığını, yaşanan arbede sırasında yumruk attığını, kendisinin de darbedildiğini öne sürdüğü ve doktordan şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi.

Son dakika: İzmir'de doktor Mücahit Furkan Balcı'yı darbeden zanlı tutuklandı - 3

ZANLI FENALAŞTI

Öte yandan zanlı M.A.K, adliyedeki ifade işlemleri esnasında fenalaştı.

Son dakika: İzmir'de doktor Mücahit Furkan Balcı'yı darbeden zanlı tutuklandı - 4

İlk müdahalesi adliyede yapılan zanlı, sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Son dakika: İzmir'de doktor Mücahit Furkan Balcı'yı darbeden zanlı tutuklandı - 5

Tedavisi sonrası yeniden adliyeye götürülen M.A.K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Son dakika: İzmir'de doktor Mücahit Furkan Balcı'yı darbeden zanlı tutuklandı - 6

NELER YAŞANMIŞTI?

Dün muayene olmak için hastaneye giden A.K. ve eşi M.A.K. ile asistan doktor M.F.B. arasında tartışma çıkmış, M.A.K'nin yumruklu saldırısı sonucu doktorun burnu kırılmış, şüpheli gözaltına alınmıştı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin