4 bin TL indirimi duyan mağazaya koştu! 12 saat sırada beklediler: “Çok korkmuştuk, telefonu alınca sarıldık, öpüştük"
Eskişehir'de yaşamını sürdüren bir takım vatandaşlar bir markanın özel indirim yapacağını sosyal medyadan duyurmasının akabinde mağazanın önünde geceden uzun bir kuyruk oluşturdu. Fırsatı kaçırmak istemeyenler gece 23.00'te kapıya dizilmeye başladı. 18 bin TL’lik ürünlerin 14 bine satılacağını duyanlar 12 saat sırada bekledi. Annesine telefon almak istediği için sabahtan kuyruğa giren genç kız, 'Sıra köşeden dönmeyecek diye çok korkmuştuk. Telefonu alınca sarıldık ve öpüştük.' dedi.
Eskişehir'de bir mağazada ünlü bir markanın ürünlerinde özel indirimler olduğunun duyurması ile uzun kuyruklar oluştu. Kuyruğa girenler, başta telefon olmak üzere çeşitli ürünleri daha ucuza alabilmek için 12 saat önceden sıraya girmeye başladı.

4 BİN TL İNDİRİMİ DUYUNCA 12 SAAT KUYRUKTA BEKLEDİLER
Espark Alışveriş Merkezi'nde ünlü bir telefon markasının ürünlerini satan mağazada indirim uygulanacağını duyan vatandaşlar, kapıda sıra oldu. Yüzlerce kişi ürünlere sahip olmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

18 BİN TL'LİK TELEFONU 14 BİNE ALDILAR
Mağaza açılısından 10, 12 saat önce kamp sandalyesini ve yiyeceklerini alan vatandaşlar alışveriş merkezi kapısında bekledi. İndirimli ürünlerin gözdesi ise en son çıkan son model telefon oldu. Kapısında dün akşam 19.30'dan beri bekleyerek indirimli cep telefonu almak isteyenlerin sayısının oldukça yüksek olduğu mağazada, 18 bin liralık telefon 14 bin liraya satıldı.



