Zonguldak’ta feci ölüm! Köpekler tarafından parçalanarak can veren 79 yaşındaki kadın toprağa verildi
Zonguldak'ta işlediği bir suçtan hapishaneye giren oğlunun evinin bahçesinde beslediği yedi köpeğin saldırısına uğrayan 79 yaşındaki talihsiz kadın köyünde son yolculuğuna uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre olay geçen gün Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesi Burhanoğlu köyünde meydana geldi.
ZONGULDAK'TA 79 YAŞINDAKİ KADIN KÖPEKLER TARAFINDAN PARÇALANARAK CAN VERDİ/ VİDEO İZLE
Almanya'dan tatil yapmak için memleketine gelen 79 yaşındaki Hamide Demir, bir suçtan cezaevinde bulunan oğlunun evinin bahçesine giderek ot temizlemeye başladı. Fakat yaşlı kadının Almanya'da yaşayan kızı annesinden haber alamayınca yakınlarına haber verdi.

7 KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADIĞI TESPİT EDİLDİ
İhbar üzerine bahçesinde 7 köpeğin bulunduğu eve giden ekipler Hamide Demir'in köpekler tarafından saldırıya uğradığını fark etti. Cansız bedeni Atatürk Devlet Hastanesi morgunda otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edilen Hamide Demir'in cenazesi için tören düzenlendi.

"Yaralanmaya bağlı ölüm" sebebiyle hayatını kaybeden başında, kol ve bacaklarında köpek saldırısına ilişkin izler tespit edilen Hamide Demir'in cenazesinde Almanya'dan gelen oğulları ve kızı gözyaşı döktü. Yaşlı kadının cezaevinde olduğu öğrenilen oğlu B.D. de izinle jandarma eşliğinde törene katıldı.


