Öğrenci yurdunda kan donduran olay! Başı satırla kesildi! Valilikten flaş açıklama

Giriş Tarihi:Son Güncelleme:
Öğrenci yurdunda kan donduran olay! Başı satırla kesildi! Valilikten flaş açıklama

Antalya Valiliği, özel bir yurtta kalan üniversite öğrencisini öldüren şüphelinin çeşitli psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğunu, 29 Temmuz'dan sonra aylık rutin kontrollere gitmediğinin tespit edildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, üniversite öğrencisi M.S.T'yi öldüren şüpheli İ.G'nin, 21 yıldır aşçı olarak çalıştığı ve olaydan 3 ay önce yurtta işe başladığı belirtildi.

Öğrenci yurdunda kan donduran olay! Başı satırla kesildi! Valilikten flaş açıklama - 1

Şüpheliye, 17 Mart 2020'de düzenlenen doktor raporunda bipolar duygulanım bozukluğu teşhisi konulduğuna dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Öğrenci yurdunda kan donduran olay! Başı satırla kesildi! Valilikten flaş açıklama - 2

"27 Kasım 2020'de düzenlenen doktor raporunda bipolar duygulanım bozukluğu ve unipolar, depresyon, depresif nöbet tanısı konulduğu, 2 Mart 2020'de hastanede 15 gün yatış yaptığı ve şizoaffektif bozukluk ve bipolar duygulanım bozukluğu ile psikotik belirtisiz manik teşhisi konulduğu, bu tarz hastalıklarda her ay rutin kontrollere gitmesi gerekirken 29 Temmuz 2021'den sonra bir daha kontrole gitmediği tespit edilmiştir. Tahkikat çok yönlü devam etmektedir."

Öğrenci yurdunda kan donduran olay! Başı satırla kesildi! Valilikten flaş açıklama - 3

Kepez ilçesi Kültür Mahallesi'ndeki özel bir erkek öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İ.G. (38), 7 Aralık'ta Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi M.S.T'yi (18), henüz bilinmeyen nedenle yurdun yemekhanesinde öldürmüş, şüpheli olay yerinde gözaltına alınmıştı.

Öğrenci yurdunda kan donduran olay! Başı satırla kesildi! Valilikten flaş açıklama - 4

Olayla ilgili "gizlilik kararı ve yayın yasağı" kararı verilmişti.

Öğrenci yurdunda kan donduran olay! Başı satırla kesildi! Valilikten flaş açıklama - 5

Mobil uygulamalarımızı indirin