Gaziosmanpaşa'daki cinayetin kahreden perde arkası: "Husumetlisine benzetmiş"
İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde 21 yaşındaki Yunus Emre Duman’ın aracında kurşun yağmuruna tutularak öldürüldüğü olayın detayları gün yüzüne çıktı. Gözaltına alınan sanıklar, Duman'ı husumetli oldukları bir şahsa benzettikleri için kurşunladığı öğrenildi.
Olay, 5 Aralık Pazar günü İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesi Sarıgöl Mahallesi'nde saat 23.00 sularında yaşandı.

'BENZETTİĞİ' İÇİN KURŞUNLADI
İddiaya göre, aralarında husumet olan iki farklı grup arasında daha önceden tartışma ve kavga yaşanmıştı. Kavganın taraflarından olan bir kişi, 21 yaşındaki Yunus Emre Duman'ın aracını husumetli olduğu kişinin aracına benzetti.

HAYATINI KAYBETTİ
Aracı kovalayan zanlı, ateş etmeye başladı. Aracında ailesiyle seyreden Yunus Emre Duman, vücuduna isabet eden 2 adet kurşunla hayatını kaybetti. Katil zanlısı yanındaki 5 şüpheliyle kayıplara karıştı.

