İstanbul’un 4 ilçesinde araba sahiplerinin kabusu oldu! Lastik hırsızı yakalandı

İstanbul’un 4 ilçesinde araba sahiplerinin kabusu oldu! Lastik hırsızı yakalandı

İstanbul'un dört ilçesinde park halindeki araçların lastiklerini çalan zanlı yakalandı. Zanlının daha öncesinde 42 kez gözaltına alındığı ortaya çıkarken lastiklerin çalınma anı kameralara saniye saniye yansıdı.



İstanbul'un Bağcılar, Sultangazi, Eyüpsultan ve Esenyurt ilçelerinde yaşanan lastik hırsızlığı olaylarına dair emniyet güçleri operasyon başlattı.

İstanbul’un 4 ilçesinde araba sahiplerinin kabusu oldu! Lastik hırsızı yakalandı - 1

KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayların meydana geldiği yerlerdeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, şüphelinin önde eşkalini daha sonra kimliğini tespit etti.

İstanbul’un 4 ilçesinde araba sahiplerinin kabusu oldu! Lastik hırsızı yakalandı - 2

Polis, daha sonra yapmış olduğu teknik ve fiziki takibin ardından şahsın daha önce de benzer suçlardan defalarca gözaltına alınan Metin P. olduğunu tespit etti. Polis ekiplerinin yaptığı operasyonla Metin P. gözaltına aldı.

İstanbul’un 4 ilçesinde araba sahiplerinin kabusu oldu! Lastik hırsızı yakalandı - 3

42 DEFA "OTODAN HIRSIZLIK"

Emniyete getirilen Metin P.'nin 42 kez "otodan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan şüphelinin çaldıkları lastikleri sattığı öğrenilirken, hırsızlık anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin