Markette iğrenç olay! Annesinin yanında taciz edip kaza süsü verdi
İstanbul'un Sultangazi ilçesinde annesiyle birlikte alışveriş için gittiği markette kaza süsüyle defalarca tacize uğrayan kız çocuğu durumu annesine anlatınca tacizci yakayı ele verdi. Olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Annesiyle birlikte alışveriş için gittiği markette kaza süsüyle defalarca tacize uğrayan kız çocuğu durumu annesine anlatınca tacizci yakayı ele verdi. Olay geçtiğimiz günlerde İstanbul Sultangazi'de bulunan bir alışveriş mağazasında meydana geldi. Annesiyle birlikte alışveriş yapan 18 yaşındaki H.T., isimli genç kız arkasında bulunan kişi kendisine dokunarak tacizde bulunmaya başladı. Uğradığı taciz sonrası irkilen genç kıza annesi ne olduğunu sorduğunda arkasındaki kişinin yanlışlıkla çarpışmış olabileceğini düşünerek bir şey söylemedi.

KAZA SÜSÜYLE TACİZE BAŞLADI
Tacizin üzerinden bir süre geçtikten sonra genç kız yine aynı kişi tarafından yine tacize uğrayınca anne 155 polis imdat hattını arayarak tacizci hakkında şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri tacizciyi gözaltına alarak ifadesi alınması için karakola götürdü. Şüpheli M.Y., genç kızı taciz etmediğini bir anlık düşme tehlikesi geçirdiği için yanlış anlaşıldığını anlattı.


