İstanbul'da "çakarlı çete" operasyonu: 19 kişi gözaltında! Evlerden cephanelik çıktı

İstanbul'da bir organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi, 19 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi. Adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ele geçirildi. Ayrıntıları A Haber muhabiri Ramazan Almaçayır aktardı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda kendilerini Çakarlar Grubu olarak tanımlayan organize suç örgütünün elebaşı K.Ç. ve G.Ç. ile birlikte toplamda 19 kişiyi gözaltına alındı.

MADDİ MENFAAT, SİLAHLA ADAM YARALAMA!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziosmanpaşa başta olmak üzere farklı ilçelerinde silah zoruyla maddi menfaat, silahla adam yaralama, yağma amaçlı tehdit eylemlerini gerçekleştirdiği tespit edilen suç örgütüne yönelik yapılan eş zamanlı operasyon düzenledi.

CEPHANELİK ÇIKTI!
Kendilerini Çakarlar Grubu olarak tanımlayan organize suç örgütünün elebaşı K.Ç. ve G.Ç. ile birlikte toplamda 19 kişiyi gözaltına alındı.




