Malatya’da korkunç olay! Önce bıçakladı sonra sosyal medyada paylaştı

Malatya’da korkunç olay! Önce bıçakladı sonra sosyal medyada paylaştı

Malatya'da cuma günü Yeşilyurt ilçesine bağlı Samanlı Mahallesi'nde uzaklaştırması bulunan şahıs eşi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü kişiyi evine çağırarak bıçakla yaraladı. Zanlı, suç aletinin fotoğrafını WhatsApp'ta durum yaparak paylaştı.

Edinilen bilgilere göre, Şeftaliçi Sokak'ta bir apartmanda yaşanan olayda, uzaklaştırma kararı bulunduğu ileri sürülen şahıs eşi ile ilişkisi bulunduğunu düşündüğü aynı bölgede ikamet eden bir sitede yöneticilik yapan şahsı görüşmek üzere ikametine çağırdı.

Malatya’da korkunç olay! Önce bıçakladı sonra sosyal medyada paylaştı - 1

Burada yapılan görüşmede site yöneticisini bıçakla yaralayan şahıs, olayda kullandığı suç aletinin fotoğrafını Whatsapp'ta durum yaparak paylaştıktan bir süre sonra sildi.

Malatya’da korkunç olay! Önce bıçakladı sonra sosyal medyada paylaştı - 2

Yaralının ise gittiği hastanede iş kazası sonucunda yaralandığını belirttiği öğrenildi.

Malatya’da korkunç olay! Önce bıçakladı sonra sosyal medyada paylaştı - 3

Şüpheli şahsın eşinin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine ekipler şüpheli şahsın evinde inceleme yaptı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.



A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin